Info

Tervetuloa Manoveri-blogiin!

Näppäimistöä tanssittaa kolmenkympin pahemmalla puolella oleva naisihminen; vaimo ja kahden pojan äiti.

Blogi on syntynyt päätöksestä heittää päättäväisesti kapuloita arjen oravanpyörän rattaisiin pysähtymällä ihmettelemään arkisia asioita, kuvaamalla, kirjoittamalla, tekemällä ja kokemalla. Toimii se myös eräänlaisena lokikirjana muistuttaen mielenkiintoisista paikoista ja kauniista näkymistä. Hyväksi koetut reseptit tallentuvat helposti uudelleen löydettäväksi.

Iloitsen pienistä asioista, nautin itse tekemisestä ja yritän pysyä vauhdissa miesvoittoisen perheen kyydissä. Kesäisin liikutaan purjeiden voimin, talvet kynnetään arkisia polkuja. Tykkään katsella maailmaa kameran linssin takaa ja yritän tulla sinuiksi kameran tekniikan kanssa. Olen omituisesti hulluna laventeleihin, mutta vielä en juttele niille.

Kirjoittelen blogia "anonyymisti" ja välttäen kuvaamasta lapsiani tunnistettavasti. Eivät sitten haistattele teini-iässä ainakaan äidin harrastuksen vuoksi.

Haavekuvissani elän pullantuoksuista "hidasta elämää", mutta alavalintani ja arjen realiteetit harvoin tukevat haavetta. Hitaus toteutuu kyllä tietyllä tavalla - blogissa on välillä pitkä radiohiljaisuus. Olen kuitenkin ikuinen optimisti, enkä suostu kuoppaamaan haaveitani, vaan palaan blogin pariin aina kun siltä tuntuu ja persus kestää istua koneen äärellä työpäivien päätteeksi :D

Blogiani voit seurata myös Facebookissa.

Pysy mukana!

Asiaa minulle? Lähetä postia:
manoveriposti@gmail.com