perjantai 11. joulukuuta 2015

Joulunaluskuhinaa

On taas se aika vuodesta, jolloin olisi ollut hyvä aloittaa ajoissa - nimittäin joulukorttirumba. Pakon tai aikapulan edessä voi valita myös toisin, olla lähettämättä yhtään mitään siinä Postin punaisessa kuoressa. Viime vuonna ajauduin samaan päätökseen ja teimme lasten kanssa vain muutaman joulukortin, lähinnä opettajille ja hoitotädeille. Ehkä vielä saan jonkin superidean, mutta kortista saattaa tulla vaikkapa sähköinen kuva facebookkiin tai jotain muuta, mikä ei ole niin sidottu postinkantajan lomapäiviin.

Ideaa tämän vuoden kortteihin ei ole vielä pälkähtänyt päähän, niinpä esittelen tässä tulevaisuuden toivojen viimevuotiset aikaansaannokset.

Pieniä joulumuistamisia on myös suunnitteilla, josko vain ehtisi toteuttamaan. Itse tehdyt herkkulahjat tai pienet ompelukset ovat kivoja tehdä - niistä tulee ehkä eniten itselle sellainen antamisen ilo. Kun lapset ovat mukana puuhassa, ei haittaa vaikka jälki olisi hieman rouheaakin :)

Yksinkertaisimmillaan lahja voi olla vaikkapa kauniisti pakattu joulunpunainen polka-karkkipussi. Kiva pieni lahjaidea vaikka hoitotädille. Myönnettäköön, tämäkin kuva viime vuodelta!
Mukavaa joulunodotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!