lauantai 8. elokuuta 2015

Tunnelmallinen Käringsund

Ruotsi jäi taakse ja alkoi paluumatka. Samalla alkoi pieni henkinen ahdistus, loma ei jatkukaan ikuisesti vaan aletaan laskea etappeja kotiin päin. Neljä viikkoa merellä tuntui alkuun huolettoman pitkältä!

Loikkaus Ruotsista Ahvenanmaalle sujui mukavan vauhdikkaasti. 33 nm matkasta ajeltiin koneella vain puolisen tuntia, loppu sujui kevyessä 3-4 m/s tuulessa. Sen verran oli kuitenkin meressä tasaista muljausta, että aloin voida pahoin ja nukuin melkein koko matkan. Aamuaikainen kuuden lähtö palkittiin saapumisella jo ihmisten aikoihin Käringsundiin Eckeröön. Jokseenkin pöllämystyneenä nousin laittamaan keulaköysiä ja ihmettelin kesäistä tunnelmaa ja vedessä polskivia lapsia. Paikka oli meille uusi ja positiivinen yllätys. Hienot maisemat!

Tehtiin pieniä kävelyjä, tutustuttiin hotellirantaan ja piipahdettiin kala- ja erämuseon puodissa. Hotellin lähettyvillä oli todella suuri leirintäalue. Varmasti olisi ollut tutustumisen arvoisia paikkoja enempikin, mutta päivän pinnan varressa roikkunut mies ei ollut kaikkein innokkain lenkkeilijäehdokas. Lähellä olisi ollut myös mm. jonkinlainen safari, mikä olisi ollut oikein kiva elämys energisemmällä miehistöllä. 

Lisätietoja:
http://www.karingsundsgasthamn.ax


Fisk- och jaktmuseumEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!