keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Älä tule paha vuosi - tule hyvä vuosi!

Vuoden vaihtumisen kynnyksellä tulee usein sellainen hieman liikuttunut mietiskelyhetki, katsotaan pitkälle olan yli, muistellaan mitä vuosi kietoi sisäänsä. Joskus meillä on tapana lasten kanssa katsella vuoden aikana kuvattuja kotivideoita. Niihin on talletettu hauskoja tilanteita ja arjen kohokohtia, tärkeitä juhlia ja maisemia kesäreissuilta. Viime vuodesta tein hienon Ifolorin kuvakirjan, mutta tästä vuodesta en ole vielä jaksanut ja ehtinyt aloittaa. Työtä siinä riittääkin, jos meinaa säilöä kirjaan kaikki parhaimmat vuoden aikana napsastut otokset.

Aloitin tämän blogin kirjoittamisen tänä vuonna juuri ennen kesälomaa. Tännekin on tallentunut monta mukavaa muistoa ja kuvaa. Kesästä on enempi menoa ja meininkiä, seilausreissujen iloja ja puutarhajuttuja. Viime aikoina postaukset ovat keskittyneet ruoanlaittoon, siinä kun vielä riittää opittavaa, varsinkin gluteenittomien ruokien tekemisessä. Käsitöiden ja tee-se-itse-juttujen tekeminen on ollut aika lailla jäissä, mutta luulen sillekin pian aikaa löytyvän. Luvassa siis postauksia myös siltä saralta enempi. Lukijoitakin on ollut mukavasti laskureiden mukaan, vaikkei nyt mitään ruuhkaa ole ollutkaan. Omaksi iloksihan blogia kirjoitellaan, mutta on toki hienoa, jos tästä on iloa muillekin. Blogia voi seurata myös Bloglovinissa, Facebookissa, Blogilistalta tai tilata päivitykset omaan sähköpostiin. Päivityksiä voi vapaasti kommentoida, niistä ilahdun!

Paatti viettää suulissa talviuntaan odotellen tulevan vuoden seikkailuja. Mies haaveilee GoPro-kamerasta ja olinkin ihan varma, että hän ostaa sellaisen itselleen joululahjaksi. Saisihan sillä uusia ulottuvuuksia kuvaamiseen merellä. Ilmeisesti sen kanssa voi jopa sukeltaa! Täytyy katsoa mitenkä niiden hinnat kehittyvät. Nopeasti se kevätkin tulee ja mies häviää maisemista paatin kevätkunnostustöihin ja minä teen uusia kukkapenkkejä (joita aina lupaan olla tekemettä).


Summa summarum, vuosi on ollut kaikkiaan melkoista vuoristorataa meidän perheelle. Onkin mukava katsoa näitä kuvia, videoita ja muistoja, jotka pääasiassa ovat niitä hyviä hetkiä. Ne auttavat muistamaan, että jotain kaunistakin on tässä vuodessa ollut. Pienetkin ilot ja hyvät hetket lasketaan, ja niistä on totisesti ollut pakko oppia iloitsemaan. Vaikka elämä kolhii joskus rikkinäiseksi, on parempi ottaa langat omiin käsiin ja punoa uusia verkkoja kaikkiin ilmansuuntiin. Kohti uusia haasteita, unelmia, terveyttä ja hyvinvointia, ystäviä. Ja pitää erityisen tiukasti kiinni niistä kaikkein rakkaimmista ja kiittää tukiverkoista.


Kaikella on tarkoituksensa, hopeareunuksensa.

Haluan toivottaa Teille kaikille valoisaa, positiivisten ajatusten siivittämää Uutta Vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!