torstai 3. heinäkuuta 2014

Kesäloman kunniaksi!

Pitkään mielessä muhinut blogin perustaminen sai nyt tuulta purjeisiin. Ehkä eniten siksi, etten enää keksinyt hyviä tekosyitä asian pitkittämiselle tai toisin sanoen, hyviä tekosyitä kyllä riittäisi jatkossakin. Suurin niistä ehkä krooninen aikapula. Tähän pätee kuitenkin sama ajattelutapa kuin vieraiden päästämiseen omaan kotiin. Jos meille saisi tulla kylään vain, kun koti on tip top, voisi ovet naulata pysyvästi kiinni. Mutta miksi juuri nyt? Miksi ei; mikä olisikaan parempi hetki aloittamiselle kuin kesäloman alku.

MIKSI HALUAN PERUSTAA BLOGIN?
Tämä on kysymys, jota varmasti jokaisen blogin perustajan olisi syytä pohtia muutamaa minuuttia pidempään. Rajansa harkinnallakin; minun kohdallani voisi puhua jo hieman pidemmästä "kihlausajasta", sillä pohdintaan vierähti pari vuotta. Mietin, mitä haluan kertoa ja jakaa, missä menee yksityisyyden raja. Päädyin kirjoittamaan ainakin alkuun "anonyymisti" ja niin, ettei lasteni tarvitse myöhemmin "kärsiä" äitinsä harrastuksesta.

Blogin perustaminen ei olekaan ihan niin yksinkertaista, mikäli sen haluaa tehdä ensimmäisellä kerralla oikein. Pitää tutustua eri blogialustoihin, miettiä tunnuksia ja nimiä, tekijänoikeuksia jne. Manoveri löytyy myös Facebookista. Nyt vain viilailemaan asetuksia, jotta tästä tulisi oman näköinen juttu.

KUKA - MITÄ - HÄ?
Manoveria kirjoittaa valokuvaamisesta ja kaikenlaisesta itse tekemisestä innostunut äiti-ihminen, joka haluaa haastaa itsensä näkemään, havannoimaan ja tekemään. Manoveri-nimi juontuukin tekemisestä ja säätämisestä. Varsinaisia manöövereitä teemme koko perheen voimin merellä, mutta melkoista säätöä elämä on ihan tasaisella maallakin. Inspiraatiot vaihtelevat pihahommista ompeluksiin ja kokkailuista kaikenlaiseen puuhasteluun.
 
Tervetuloa matkaan, kohta irroitetaan köydet :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!