sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

"Yksi lensi pois"

Mukavasti alkaa kesäsäät lämmetä. Vesi on kyllä vielä todella kylmää! Päivään mahtui leppoisaa puuhailua ja herkuttelua. Saatiin kesän ekat letut! Parhaat taitaa tulla valurautapannulla; tässä äitini 40 vuotta vanhalla luottopannulla! Suurin nälkä taittui, kun ekoihin lettuihin laitettiin täytteeksi tonnikalaa, paprikaa ja tilliä. Hyvää tuli myös yhdistelmällä vuohenjuusto-rucola-paprika. Loput hävisivätkin sitten perinteisemmin sokerin ja mansikoiden kera.
Lauantai on karkkipäivä! Tällä kertaa karkit sai "pop-up-kioskista". Pahvilaatikko venyi myös muihin leikkeihin, kuten postitoimistoksi ja lehtikioskiksi. Pikkuruisesta ikkunasta kuului huuto "lehtiä köyhille, lehtiä köyhille".

Onnekkaasti sain todistaa jännää tapahtumaa, kun toisena pesästä lähtevä linnunpoikanen teki lentoharjoituksia pyrähtelemällä ensin kattoparrujen väliä. Sitten sihti ei ihan osunut kohdilleen, ja pikkuisen piti lennähtää metsikköön. Myöhemmin illalla lähti vielä yksi, joka suuntasi suoraan viereiseen koivuun. Jäljellä on vielä kaksi harmaasiepon poikaa. Toivottavasti ehdimme vielä nähdä niidenkin lähtöpyrähdykset!

 "Äitiiii - mitä mä nyt teen??!!!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!