lauantai 26. heinäkuuta 2014

Pitstop: Nötö

Täydensimme tuoreruokatarpeita Nötön mahtavassa kaupassa. Mahtavassa siksi, että siellä oli erinomainen valikoima myös erityisruokavalioisille. Oli kauramaitoa, tofua, gluteenittomia muroja ja mysliä ym. Oli lisäksi himoitsemiani avokadoja, inkivääriä, yrttejä, paikallisia tuotteita sekä naudan jauhelihaa (sikanautajauhelihan peseminen pannusta ja lautasista on toivotonta, kun vettä pitää säännöstellä). Mielestäni ihan huikea kauppa niinkin pieneksi putiikiksi. Ja löytyi myös se tärkein eli jäätelöitä! Niissäkin oli valikoimaa, myös tofu-jädeä.

Teimme pikaisen piipahduksen idylliseen Alli-kahvilaan, minkä pihapiiri on ihan huumava. Oi jospa oma pihakin näyttäisi samalta suurine koivuineen ja riippumattoineen. Helteiden piinaamaa kipparia en uskaltanut kysyä kirkkokierrokselle - jääpähän jotain myös seuraavaan kertaan.


Nötön edustalla oli mahdollisuus septitankin tyhjennykseen Pidä saaristo siistinä -tarralla varustetussa "kelluvassa tankissa". Helppo toimitus ainakin kevyellä kelillä. Olisi toivottavaa, että vastaavia laitoksia löytyisi useammastakin paikasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!